Ірина Агапєєва "Мрія"


Персонажі

Сет (Сет Морган) - син багатих батьків або мажор. Хоч він і втратив рано батьків, але гроші родини дозволяли йому жити розкішно.

Піт (Пітер Селбі) - із родини простих людей, з 15 років залишився з матір'ю-інвалідом, п'яний потрапив у дім Сета і заснув.

Сет і Піт були друзями з дитинства.

У Сета був пес Бакс.

Фей Епл (або просто Фей) жила одна, страждала від побоїв батька, який інколи до неї з'являвся.

Сет, Піт і Фей - головні герої книги.

Вік - Фей гуляла з ним перед тим як вона п'яна потрапила до Сета, після чого він відвіз її до себе додому, де вона заснула.

Нікі - білявка, яка була з Пітом, коли вони виїхали з Сетом і Фей в тир.

Коротко про книгу

Спроба розвідати у Фей, хто вона і як познайомилася із Сетом, закінчилася тим, що Піт заснув під коньячок, Фей майже не пила, а Сет не втримався і заволодів нею.

У всіх розмовах із Фей Сет вбачав ненависть до себе.

Сет помітив синці на спині у Фей 

Батько Фей жив з другою сім'єю, але п'яний приходив до Фей і влаштовував у її домі розгром і побиття.

Сет побив батька Фей. Після цього вони зустрілися. Потім Фей зустрілася з Пітом. Їх зустрічі закінчувалися близькістю. Під час останньої поїздки в тир і катання на конях з Пітом була білявка Нікі. Вона намагалася загравати до Сета. Фей її дещо незлюбила.

 Також вона хвилювалась, будучи з Сетом. Вона перед тим зустрічалася з обома і це її хвилювало. Якщо коротко, то вийшов любовний трикутник -- Сет-Фей-Піт, або чотирикутник - Сет-Фей-Піт-Нікі.

В романі описано їх пригоди, відносини та переживання у підлітковому віці. Але потім їх шляхи розійшлися. Сет залишався відомим, мандрував по різних країнах. Піт став відомим конструктором. Фей вийшла заміж за політика Остіна, хоча потім розвелося з ним. У Фей з'явилася подруга Лайт.

Одного разу все-таки Сет, Фей та Піт зустрілися. Вони полетіли на літаку Сета на острів, але потрапили в аварію і опинилися в лісі. Звичайно, вони не сиділи на місці, намагалися врятуватися, навчилися виживати в лісі. Їх також шукали. І одного разу Сет пішов один на гору, щоб спіймати зв'язок. В той час Піт пішов до річки, випадково і Фей пішла за ним. Вони натрапили на ведмедя. Піт спробував стати між Фей і ведмедем, але Фей бризнула у ведмедя з балончика. Ведмідь злякався і втік, але перед тим поранив Фей - роздер їй груди.

Сету вдалося повідомити своє місцезнаходження рятувальникам і до приходу рятувальників, Сет і Піт надавали допомогу Фей.

Закінчується книга тим, що Сет і Піт десь зникли, Фей живе з дитиною в будиночку на березі океану (круто все-таки). Аж тут Фей почула кроки незнайомця. Авторка не розкриває хто це - чи Сет, чи Піт, чи можливо хтось інший. 

Але Ірина Агапєєва написала наступний роман “Мрія – шлях до щастя”, можливо там розгадка, хто цей незнайомець.

Книгу скачав через додаток Play Книги.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Добрі новини для України (13.11.2023)

Втрати Росії в Україні дорівнюють 19 арміям НАТО станом на 31.10.2023 р.