Geely LC Cross

     Недавно в сім'ї з'явився автомобіль GEELY LC CROSS. Все наче й добре, але одна проблема -- мало інформації по ремонту і обслуговуванню автомобіля. Інструкція по обслуговуванню є, але там неякісний переклад (єсть навіть неперекладені слова англійською мовою), неповні технічні характеристики та погано розписано строки технічного обслуговування. Так як  автомобіль не новий, деякі деталі необхідно міняти - немає інформації як зняти якусь панель чи ще щось. Тому в цій статті постараюся стисло зібрати максимум інформації про основні характеристики автомобіля. Буду старатися писати під сімейний автомобіль.

   GEELY LCCROSS - бюджетний автомобіль китайського виробництва. Інші назви -- LC-1A (назва у техпаспорті), Panda Cross, GX2. Зроблений на базі GEELY LC. Автомобіль відноситься до класу А.

Geely LC Cross - вигляд спереду

   Основні характеристики автомобіля
Максимальна швидкість -- 155 км/год
Розгон до 100 км/год -- 7,2 с
Витрата палива:
міський цикл -- 9,3 л/100 км
заміський цикл -- 5,6 л/100 км
змішаний цикл -- 7,2 л/100 км





Geely LC Cross -- вигляд збоку



Двигун -- MR479Q
Об'єм -- 1,3 л (1342 куб. см.)
Потужність -- 85 (86) к.с. при 6000 об/хв.
Крутний момент -- 110 Нм при 5200 об/хв
Топливо -- А95 (не етиловий).
Об'єм паливного бака -- 35 л.
Масло API SG, в'язкість 10W-30, 5W-30.
Кількість масла -- 3,5 л.



Панель приборів у салоні


Габарити автомобіля:
довжина -- 3815 мм
ширина -- 1648 мм
висота -- 1530 мм
кліренс -- 121 мм
Споряджена вага -- 1035 кг
Максимальна вага -- 1410 кг






Комплектація автомобіля

    Автомобіль комплектується подушками безпеки (для пасажира та водія), кондиціонером, магнітолою, електросклопідйомники на всіх дверях, ABS, електропідігрів заднього стікла, ГУР (гідропідсилювач руля), протитуманні фари (передні і задні), електрорегулювання дзеркал, дитячі замки, регулювання висоти руля, дворнік на задньому стіклі.

   Особисті враження від автомобіля

Автомобіль, який з'явився в сім'ї -- б/у. Пробіг близько 73000 км. Але зараз не працює спідометр. Причину поки що не встановив. За інформацією, яку знайшов на форумах - зрозумів, що ця проблема характерна для багатьох автомобілів цієї моделі. У двигуна сочиться масло -- можливо сальники. 
Самостійно полагодив світлові прибори автомобіля і підтягнув ремні привода, генератора ГУР, водяного насоса, компресора кондиціонера, генератора (ремнів 3 штуки). Двигун у LC CROSSS такий самий як на Geely MK, MK CROSS та Geely CK. В інтернеті інформації про ці автомобілі достатньо.
Щодо самого автомобіля -- автомобіль компактний, але всередині місця достатньо. Багажник невеликий. Бензобак під заднім сидінням. Автомобіль трохи торохтить. Якість автомобіля важко оцінити, бо автомобіль не новий.

Читайте також ТО Geely LC CrossЗаміна масла у Джилі Панда Крос

Коментарі

  1. Привіт :) Мало того що в мене таке ж авто так щей я з Черкас :) Купив також б/у. Можливо обміняємось досвідом. Вже встановив ксенони в ближніе світло (він лінзований то ідеально стає) бо щось не дуже світив, та й ще лампочки швидко перегорали. Замінив насос ГУРа (зламався носик пластикового бачка - прийшлось весь міняти бо самого бачка нема в наявності навіть на алі). Стоїть ГБО (від попередньої хозяйки). На СТО мені залили масло 10w 40 до цього було 5w 30. Ціково що порадиш? Все таки синтетику? Бо скоро буду заміняти. Взагалі буду радий спрілкуванню. Мій профіль в ФБ - https://www.facebook.com/savchyk.vladimir

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт. Буду радий спілкуванню.
      По маслу - заливаю PRISTA 5W-30 (синтетика).
      Підремонтували ходову, замінена коробка передач, радіатори, колодки в задніх тормозах і тросик ручніка. Начебто все.
      Зараз не працює насос заднього омивача і буду знову перевіряти тормозах і ручніка (знову не працює).
      Але взагалі машина подобається.
      Viber / Telegram - 093-639-88-32

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Добрі новини для України (13.11.2023)