Гойдалки-гіганти


У Китаї збудовано величезні 30-поверхові гойдалки біля обриву на скелі, але бажаючих випробувати екстрим небагато.
Тільки деякі люди наважилися покататися на гігантських гойдалках.



У місті Чунцин (Китай), у парку Yunyang Longgang Scenic Spot побудували найвищі гойдалки у світі, але потім виявилося, що атракціон так лякає відвідувачів, що бажаючих спробувати покататися просто немає. Крики лише кількох сміливців досі луною розносяться через у мережі.
Гойдалки побудовані в мальовничому місці, на схилі гори з водоспадом. Висота скелі — понад 300 метрів, внизу величезна прірва, а арка самих гойдалок піднімається у висоту на 100 м!
Це на 20 метрів вище попереднього рекорду. Під час польоту пасажири будуть розганятися до 130 км/год і виходити на прямий кут щодо арки, у зв'язку з чим тут застосовано підвісну систему замість крісел.
Бажаючі покататися покататися одягатимуть спеціальні жилети та шоломи, розташовуватися вони будуть горизонтально і під час польоту відчуватимуть себе як птах у польоті!



Гірське відлуння допоможе посилити враження від катання. Конструктори атракціону запевняють, що він абсолютно безпечний.
Також арка витримає 10-бальний землетрус, система тросів легко протистоїть шторму, хоча цих краях нічого подібного не спостерігається.
Гойдалки після будівицтва тестували 4 місяці і зараз вони повністю готові, але кататися нікому. Страх пересилює бажання відчути екстрим.
Атракціон планували відкрити на початку року, перед китайським новим року. Карантин змусив все відкласти, а зараз туристи не поспішають сюди їхати.
І даремно, тому що такі гойдалки додають гострих емоцій і повертають інтерес до життя. Те, що треба після карантину! Але чому вони так кричать?


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Добрі новини для України (13.11.2023)