День на карантині




З 12 березня 2020 року на території України введено карантин в зв'язку з поширенням коронарірусу. Закрилося багато підприємств, багато людей залишилося вдома. Карантин триває уже приблизно півтора місяця. Що ж за цей час можна робити вдома.

Розпорядок дня може виглядати так.

Підйом -- близько сьомої ранку, або опів на восьму.

Продираються очі, ранкові процедури, чистка, бриття і т.д.

Іду по машину, відвожу дружину на роботу.

Потім вертаюся з дитиною додому - близько 9-ої години.

Миємо руки, спиртуємо їх, переодягаємося.

Потім готую для малої сніданок, далі снідаємо.

Потім все залежить від обстановки - можемо поприбирати у хаті (дочка тоді або мультики дивиться, або грається іграшками), можемо кинути одежу у стіральну машину.

В цей час можу ввімкнути телевізор - вона дивиться по інтернету мультики, може дивитися по телевізору - передачі "Тітонька Сова", "ТіВі Абетка", та "Веселі саморобки". Коли не занятий, то гуляю з нею, або просто коло неї сижу. Коли іде передача "Веселі саморобки", то робимо якусь саморобку.

Приходить час обіду, готую обід і донечка обідає. Це все може зайняти час від 12-ти дня до 3-х годин після обіду. Вона в мене довго їсть (і балується само собою), і не хоче, що я її годував.

Майже кожного дня після обіду ідемо читати книжки. Читаємо казочки та учимо букви і цифри. Інколи доня засинає. Цей час аналог тихої години у дитсадочку.

Після цього гуляємо, дивимося мультики.

Близько 4-ої, 5-ої години повторний перекус і потім збираємося забирати маму з роботи.

Поїхали, забрали і о 7-ій годині уже дома.

Потім вечеря, далі можу провідати татка. Якщо є робота на комп'ютері, то сідаю за комп'ютер і роблю поки не зроблю, або поки не почне вирубати.

На вихідних на роботу ніхто не їде, але це все може замінитися роботою по дому, на огороді, чи поїздкою у місто за покупками.

Карантин - можливість для дистанційної роботи, фрілансу. Тому часто зависаю в інтернеті і провіряю пошту, вайбер і різні сайти для фрілансу.

Отакі дні на карантині!











































































Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Добрі новини для України (13.11.2023)